ZUPY
1. Klasyczny rosół drobiowo - wołowy wolno warzony podany z makaronem, marchewką i natką pietruszki
2. Zupa krem z pomidorów podany z kleksem słodkiej śmietanki, prażonym słonecznikiem i serem mozzarella
3. Zupa krem pomidorowy z naleśnikiem szpinakowo - czonskowym
4. Zupa krem marchewkowy podany z groszkiem ptysiowym i chipsem selerowym
5. Zupa krem z grzybów leśnych podany z domowymi grzankami maślanymi i panierowaną pieczarką
6. Zupa krem dwukolorowy, brokułowo - pomidorowy podany z prażonymi pestkami dyni i kleksem śmietany
7. Zupa krem z zielonych warzyw podana z grzankami i chipsem serowym
MIĘSIWA WIEPRZOWE 150 g
1. Klasyczna pieczeń wieprzowa podana na sosie własnym
2. Schab sous vide faszerowany warzywami podany na sosie cebulowym
3. Polędwiczka wieprzowa zapiekana w boczki, podana na sosie śmietanowo - grzybowym
4. Kotlet schabowy po staropolsku, smażony na smalcu
5. Kotlet Gordon Blue z serem żółtym i szynką, w panierce Panko
6. Medaliony wieprzowe faszerowane oscypkiem, podane z chutney żurawinowo- cebulowym
7. Rolada wieprzowa faszerowana pieczarkami z serem feta i kukurydzą, podana na sosie grzybowym
8. Rolada wieprzowa faszerowana warzywami duszonymi na maśle, podana na puree selerowym
9. Stek z karkówki podany z masłem czosnkowym i salsą paprykową
oraz wiele innych propozycji...