HOME    CELA    STRAŻACKA
USŁUGI CATERINGOWE RZESZÓW I OKOLICE


Świeże, smaczne i urozmaicone menu to podstawa każdego, udanego przyjęcia zarówno biznesowego jak i w gronie rodzinnym.
Naszemu cateringowi zaufało już wielu klientów, a nasz profesjonalizm i indywidualne podejście do klienta pozwoli Państwu zaoszczędzić czas
i w pełni cieszyć się ze spotkań w gronie współpracowników, przyjaciół czy rodziny.

Nasza szeroka gama dań zimnych i ciepłych to idealny wybór na spotkania biznesowe, przyjęcia urodzinowe,
komunie czy chrzciny.
Do każdego zamówienia podchodzimy indywidualnie i z najwyższą starannością,
w oparciu o produkty sezonowe i regionalne.


PRZYSTAWKI

1. carpaccio z buraczków ćwikłowych z rukolą i serem feta 150 g

2. tymbalik z wędzonego łososia faszerowanego serkiem ziołowym, podany na grzance z bukietem warzyw 150 g

3. pasztet wieprzowo - drobiowy z galaretką żurawinową podany na bukiecie sałat 150 g

4. paszteciki z ciasta francuskiego faszerowane kapustą kiszoną i grzybami podane na bukiecie sałat 150 g

5. kanapeczki brusschetta zapiekane z pomidorami, czosnkiem i mozzarellą podane na bukiecie sałat 2 szt. - wersja na ciepło

6. sałatka z piersią z kurczaka sous vide podana z serem gorgonzola i dresingiem cytrusowy 150 g


ZUPY

1. Klasyczny rosół drobiowo - wołowy wolno warzony podany z makaronem, marchewką i natką pietruszki

2. Zupa krem z pomidorów podany z kleksem słodkiej śmietanki, prażonym słonecznikiem i serem mozzarella

3. Zupa krem pomidorowy z naleśnikiem szpinakowo - czonskowym


4. Zupa krem marchewkowy podany z groszkiem ptysiowym i chipsem selerowym

5. Zupa krem z grzybów leśnych podany z domowymi grzankami maślanymi i panierowaną pieczarką

6. Zupa krem dwukolorowy, brokułowo - pomidorowy podany z prażonymi pestkami dyni i kleksem śmietany

7. Zupa krem z zielonych warzyw podana z grzankami i chipsem serowym


MIĘSIWA WIEPRZOWE 150 g
1. Klasyczna pieczeń wieprzowa podana na sosie własnym
2. Schab sous vide faszerowany warzywami podany na sosie cebulowym
3. Polędwiczka wieprzowa zapiekana w boczki, podana na sosie śmietanowo - grzybowym
4. Kotlet schabowy po staropolsku, smażony na smalcu
5. Kotlet Gordon Blue z serem żółtym i szynką, w panierce Panko
6. Medaliony wieprzowe faszerowane oscypkiem, podane z chutney żurawinowo- cebulowym
7. Rolada wieprzowa faszerowana pieczarkami z serem feta i kukurydzą, podana na sosie grzybowym
8. Rolada wieprzowa faszerowana warzywami duszonymi na maśle, podana na puree selerowym
9. Stek z karkówki podany z masłem czosnkowym i salsą paprykową

oraz wiele innych propozycji...

piers-grill-m.jpg

MIĘSIWA DROBIOWE 150 G
1. Kotlet de'Volay zawijany z masłem ziołowym, opiekany w panierce
2. Filet z kurczaka grillowany, zapiekany po włosku z ziołami prowansalskimi, serem mozzarella i pomidorami
3. Filet z indyka podany w sosie limonkowo - kokosowym z nutą chilli
4. Kieszonka drobiowa po bałkańsku, zapiekana z suszonymi pomidorami, serem feta i natką pietruszki w maśle
5. Kotlet drobiowy po hawajsku, z musztardą Dijon, ananasem i serem żółtym w rumianej panierce
6. Rolada z piersi kurczaka faszerowana szpinakiem z nutą czosnku i serem żółtym, podana na salsie pomidorowej
7. Roladka z piersi kurczaka zapiekana w szynce parmeńskiej z serem feta, pieczarkami i ziołową nutą
8. Sakiewka z udźca drobiowego faszerowana musem wieprzowym z warzywami, podana na sosie własnym
9. Sakiewka drobiowa faszerowana orzechami włoskimi z ziołami, serem żółtym i nutą czosnku

 a także inne wersje dań z drobiem...